BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Een dagje naar het strand met de Yuneec Q500+ 4K en SteadyGrip

Yuneec Q500 plus SteadyGrip

Het lijkt wel als de gewoonste zaken ineens spannend worden als je er met een drone video-opnamen van maakt. Neem nou onderstaande video van een gezin dat een dagje naar het strand gaat: dankzij de inzet van een drone wordt zo’n uitje al snel leuk om naar te kijken. Helemaal als je ook nog eens gaat filmen met een handstabilizer, waarmee je ook op de grond vloeiende videobeelden kunt maken.

Drone Nerds nam de proef op de som met de Yuneec Q500+ 4K en bijbehorende SteadyGrip handheld gimbal. Het idee was om deze setup in een alledaagse setting uit te proberen: in dit geval een dagje naar het strand met het hele gezin. Normaal gesproken niet echt de meest spannende setting voor een video, maar in dit geval is het resultaat alleraardigst.

Dankzij de SteadyGrip kun je de luchtopnamen op een leuke manier afwisselen met beeld vanaf de grond, waardoor je wat dichter op de actie kunt zitten en mensen op ooghoogte in beeld kunt brengen. Door de stabilisatie lijkt het wel alsof er met een dure steadycam is gefilmd, maar dat is niet het geval: het betreft gewoon de camera van de Yuneec quadcopter, waarbij een smartphone als monitor fungeert.

Dronefotografie (2016)

One Response

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.