MarktPro

Aerialtronics breidt dealernetwerk uit in de UK

Aerialtronics logoDe in Scheveningen gevestigde dronefabrikant Aerialtronics heeft haar dealernetwerk in het Verenigd Koninkrijk verder uitgebreid met twee nieuwe distributeurs. Beide bedrijven gaan de Altura Zenith en bijbehorende accessoires verder in de markt zetten.

MLR en Droneflight

MLR is één van de twee nieuwe distributeurs. Het bedrijf heeft veel ervaring op het gebied van veiligheid en risicomanagement. Wereldwijd is dit bedrijf actief in de beveiliging van grote evenementen zoals de Queen’s Diamond Jubilee in Londen, de European Games van 2015 in Baku and de Volvo Ocean Race in Dubai. Daarbij worden onder andere drones ingezet.

De tweede distributeur is Droneflight, een bedrijf dat zich specialiseert in hoogwaardige cinematografie en inspecties vanuit de lucht. Ook experimenteert dit bedrijf met het inzetten van de Altura Zenith bij calamiteiten.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier