BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Mooie dronevideo van zeilwedstrijd Race of the Classics

Ieder voorjaar vind op de Noordzee de Race of the Classics plaats, een zeilwedstrijd waarbij klassieke zeilschepen het tegen elkaar opnemen. Er is in het najaar ook een Young Professional editie van de ‘rees’, waarbij de schepen bemand worden door teams van verschillende (inter-)nationale bedrijven. Dit jaar werd er voor het eerst een drone ingezet om beelden van de wedstrijd te maken.

Normaal gesproken vertrekken de schepen vanuit Rotterdam, om dan via Engeland terug te varen naar Amsterdam. Vanwege het slechte weer werd de kust van de UK helaas niet gehaald, maar de beelden zijn er niet minder om. In totaal deden er 23 klassieke boten mee.

Bestel het boek 'Dronevideo's maken' bij Bol.com

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.