Video

Mooie dronevideo van zeilwedstrijd Race of the Classics

Ieder voorjaar vind op de Noordzee de Race of the Classics plaats, een zeilwedstrijd waarbij klassieke zeilschepen het tegen elkaar opnemen. Er is in het najaar ook een Young Professional editie van de ‘rees’, waarbij de schepen bemand worden door teams van verschillende (inter-)nationale bedrijven. Dit jaar werd er voor het eerst een drone ingezet om beelden van de wedstrijd te maken.

Normaal gesproken vertrekken de schepen vanuit Rotterdam, om dan via Engeland terug te varen naar Amsterdam. Vanwege het slechte weer werd de kust van de UK helaas niet gehaald, maar de beelden zijn er niet minder om. In totaal deden er 23 klassieke boten mee.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier