BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Rondvlucht per drone over de Noordwaardpolder

Tussen Werkendam en Nationaal Park De Biesbosch vind je de Noordwaardpolder, een mooi stukje Hollands natuurgebied dat in de periode 2011-2015 teruggegeven is aan de natuur. YouTuber R Drone maakte met zijn Yuneec Q500+ een mooie video van het gebied.

De Noordwaardpolder fungeert als overloopgebied van de rivieren. Bij hoogwater loopt het gebied vol, waardoor o.a. Gorinchem tegen overstromen wordt beschermd. Het gebied maakt daarmee deel uit van het project Ruimte voor de Rivier, dat er ook in de toekomst voor moet zorgen dat we in Nederland droge voeten houden bij extreem weer.

De maker van de video is goed op de hoogte van de regelgeving. Bij de video schrijft hij: “Er is niet gevlogen boven Nationaal Park De Biesbosch, boven snelwegen, mensen, bebouwing en dieren”. Zo zien we het graag: Vlieg je drone veilig!

One Response

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.