BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Heb je een drone? Dan heb je geen bladblazer meer nodig

Het is volop herfst en dat betekent dat de bomen langzaamaan hun bladeren aan het verliezen zijn. Dat betekent genieten van de mooie herfstkleuren, maar helaas ook veel vegen en bladblazen. Tenzij je een drone hebt natuurlijk, want dan laat je die toch gewoon je erf schoonblazen?

De vier propellers van een quadcopter ontwikkelen flink wat luchtverplaatsing. Dat is ook wel nodig om de toch wel ruim 1000 gram die een beetje drone weegt de lucht in te tillen. Phantom-gebruiker Mike Schreurs kwam dan ook op het idee om zijn drone te gebruiken om zijn tuin bladvrij te maken. En dat gaat best goed, zoals je hieronder kunt zien:

Het wachten is nu op de volgende slimmerik, die zijn drone dusdanig programmeert dat deze de tuin om de zoveel tijd automatisch schoon blaast. Ondertussen kunnen we het lijstje ‘nuttige toepassingen van drones’ alvast uitbreiden met ‘bladblazen in de herfst’.

Bestel het boek 'Dronevideo's maken' bij Bol.com

Leave a Reply

Beleef de PowerEgg op Bright Day
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.