Video

5 video’s van Halloween-drones die je de stuipen op het lijf jagen

Het is vanavond Halloween en dat betekent dat er ook bij veel Nederlandse huizen uitgesneden pompoenen voor de ramen staan en kinderen verkleed langs de deuren gaan om snoepgoed te scoren. Halloween is ook bij uitstek een gelegenheid om mensen eens flink aan het schrikken te maken. En hoe kan je dat nu beter doen dan met een drone, verkleed als vliegend spook? Hierbij een selectie van de 5 leukste Halloween-dronevideo’s.

Je hoeft natuurlijk niet per se een spook de lucht in te sturen. Een grote nepspin doet het namelijk ook erg goed:

De spookdrones worden natuurlijk helemaal doodeng als je ze ook nog eens voorziet van lichtjes achter de ogen:

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier