Drones.nl op zoek naar mooiste Nederlandse dronevideo van 2015

De website drones.nl is voor de tweede keer op zoek naar de mooiste Nederlandse dronevideo van het jaar. Voor de Award van 2015 zijn zes kandidaten geselecteerd, waaronder een wintersportvideo van radio 538-DJ Coen Zwijnenberg en opnamen van voormalig zwemparadijs Tropicana, gemaakt door het Amsterdamse bedrijf Voormedia. Ook het Keukenhof-filmpje van Dronewatch-oprichter Wiebe de Jager behoort tot de kanshebbers.

Op de website kun je tot en met 30 november 2015 een stem uitbrengen op 1 van de 6 genomineerde video’s. De video’s waar het om gaat vind je hieronder. Door mee te doen aan de stemprocedure maak je kans op 1 van de 3 nano drones die beschikbaar worden gesteld door de organisatie.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier