Meld je via Dronewatch gratis aan voor de TUSExpo 2016 Exhibition

Gratis met Dronewatch naar TUSExpo 2016

Volgend jaar vindt van 2 tot 4 februari de tweede editie van The Unmanned Systems Expo (TUSExpo 2016) plaats in het World Forum te Den Haag. Het congres is de ideale plek om je bij te laten praten op het gebied van onbemande luchtvaart, en om kennis te maken met producten en diensten van partijen uit de drone-sector.

Lezers van Dronewatch die zich via deze link online aanmelden krijgen gratis toegang tot de TUSExpo Exhibition. De deadline hiervoor is 15 januari 2016; daarna kost een kaartje aan de deur 75 euro. Voor het bezoeken van het congres geldt een early bird tarief. Uiteraard krijgen congresbezoekers ook toegang tot de Exhibition.

Demonstration zone
Het voordeel van online registratie is dat je op alle dagen zonder meer binnen kunt wandelen en toegang krijgt tot de demonstration zone, waar spannende nieuwe (professionele) producten aan het publiek getoond zullen worden. Ook kun je op de beursvloer kennis maken met nationale en internationale spelers uit de sector.

Dronewatch is als mediapartner verbonden aan TUSExpo 2016. Net als vorig jaar zullen we aanwezig zijn en verslag doen van het evenement. Ook bestaat de mogelijkheid om een afspraak met ons te maken tijdens de match making sessies die onderdeel uitmaken van het event.

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier