Video

Vandaag denken we aan #Parijs

Op deze zwartomrande dag na de vreselijke aanslagen in Parijs brengen we eventjes geen drone-nieuws. In plaats daarvan hebben we een aantal mooie dronefilmpjes van de Franse hoofdstad verzameld, om niet te vergeten wat voor mooie stad het ook alweer is, als er tenminste geen gekken met geweren en bomgordels huishouden. Met een hobbydrone boven een wereldstad als Parijs vliegen is natuurlijk zo illegaal als wat, maar daar gaat het nu even niet over.

https://www.youtube.com/watch?v=c3CBEfXEs5g

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier