Pro

Dronewatch introduceert ‘Pro’-rubriek in nieuwsvoorziening voor professionals

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar nieuws over professionele drones en drone-toepassingen, introduceert Dronewatch een categorie met professioneel nieuws in haar berichtgeving. In deze categorie worden alleen artikelen getoond die relevant zijn voor hen die beroepsmatig in de weer zijn (of willen gaan) met UAVs.

Er worden steeds meer producten geïntroduceerd die bedoeld zijn voor (semi)professionals, en regelmatig doen we verslag van ontwikkelingen die met name interessant zijn voor commerciële of institutionele gebruikers van RPAS. Dergelijke berichtgeving liep tot nu toe door onze reguliere nieuwsvoorziening heen, waardoor dit specifieke nieuws af en toe enigszins ondergesneeuwd raakte.

Dronewatch Pro
Daar komt verandering in met de rubriek ‘Dronewatch Pro‘. In deze categorie zijn alleen berichten te vinden die met name interessant zijn voor de groeiende groep professionals die we met Dronewatch bereiken. Denk aan high-end productaankondigingen, besprekingen van specialistische apparatuur, interessante case studies en ontwikkelingen in de regelgeving die met name professionals raken.

Dronewatch Pro

Reeds gepubliceerde ‘Pro’ berichten zijn met terugwerkende kracht ondergebracht in de nieuwe categorie, zodat de rubriek direct kan dienen als handig naslagwerk. Wellicht dat we in de toekomst de Pro-rubriek verder aankleden, zoals bijvoorbeeld met een eigen nieuwsbrief of separaat Twitterkanaal. Suggesties zijn welkom in de comments hieronder.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier