Boek vóór de feestdagen een droneworkshop en ontvang een gratis mini-drone! #adv

Boek een droneworkshop en ontvang een gratis mini-drone

In samenwerking met Dronewatch heeft droneworkshop.nl een leuke actie voor de feestdagen opgezet. Wie vóór het eind van het jaar een workshop boekt krijgt namelijk een mini-drone cadeau. Tijdens de workshop leer je alles wat er over drones te weten valt, er blijft geen vraag onbeantwoord: regelgeving, vliegtips, vluchtvoorbereiding, noem maar op. De eerste 50 personen die intekenen op de workshop ontvangen een miniatuur quadcopter cadeau. Ideaal om mee te oefenen!

Boek je workshop via droneworkshop.nl

Basis van het dronevliegen
De basis van de workshop wordt gevormd door een uitleg over de werking van een drone en natuurlijk wordt de wet onder de lope genomen. Het is immers wel zo handig om te weten wat GPS is, hoe je ervoor kunt zorgen dat je accu’s in topconditie blijven, en waar je in Nederland wel en niet mag vliegen. Ook krijg je praktische tips over bijvoorbeeld het maken van mooie stabile video-opnamen, de werking van een gimbal en het balanceren van je propellers.

Videopresentatie
De dag begint met een inspirerende videopresentatie, die laat zien hoe drones nu al worden gebruikt door media, kunstenaars en in de landbouw. Ook worden er beelden getoond van crashes en wordt uitgelegd hoe je deze kunt voorkomen. Daarnaast is er in de presentatie aandacht voor de besturing van een drone, middels de remote control.

Simulator
Om het drone vliegen alvast een beetje in de vingers te krijgen, krijg je eerst de gelegenheid om aan de slag te gaan met een simulator. Hierdoor krijg je alvast gevoel voor het vliegen, en kun je situaties oefenen waar je in de praktijk misschien ook mee te maken krijgt: wat moet je doen als de drone uit het zicht verdwijnt? Hoe kun je ook alweer zien wat de voorkant is, als de drone wat verder van je verwijderd is?

Zelf vliegen
Na de simulatievlucht krijg je een oefendrone van ongeveer 25 cm en veiligheidsbril van één van de instructeurs. Je gaat dan zelf aan de slag om de oefeningen in de praktijk te testen. Je vliegt binnen met meerdere piloten door elkaar heen. Zie nu maar eens je drone onder controle te houden!

Deze mini-drone mag je na de workshop mee naar huis nemen! (zo lang de voorraad strekt)
Deze mini-drone mag je na de workshop mee naar huis nemen! (zo lang de voorraad strekt)

Praktijkdemonstratie
Na het zelf vliegen is het tijd voor een praktijkdemonstratie. Mits het weer en de lokale regelgeving dit toestaan zal een professionele dronepiloot voordoen wat de mogelijkheden zijn en kun je het geleerde in de praktijk terugzien. Indien mogelijk worden er opnames van de groep vanuit de lucht gemaakt.

Drie locaties
De workshop wordt gegeven op drie locaties in Nederland: Urk, Lelystad en Den Haag. De kosten bedragen €149,-. Je kunt je opgeven via droneworkshop.nl.

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier