BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

GoPro-drone gaat ‘Karma’ heten

De quadcopter die GoPro volgend jaar op de markt brengt gaat ‘Karma’ heten. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend in een blogpost. Veel meer details geeft GoPro niet, dus het blijft nog even gissen naar de specificaties van de drone.

In de video waarin de Karma wordt aangekondigd zien we hetzelfde filmmateriaal als uit een eerdere demovideo van het bedrijf. De kans is groot dat de Karma wordt uitgerust met de aankomende GoPro Hero 5, die volgens geruchten zou kunnen filmen in 8K.

Wanneer de Karma precies op de markt verschijnt en wat uiteindelijk de specificaties worden is nog onduidelijk. Het ligt voor de hand dat GoPro hier tijdens de aankomende CES meer over zegt.

Met de introductie van de Karma wordt GoPro de eerste camerafabrikant die ook drones gaat produceren. Tot op heden worden veel drones door hun gebruikers voorzien van GoPro camera’s, maar steeds vaker worden drones compleet met camera geleverd, waardoor GoPro marktaandeel dreigt te verliezen in dit snel groeiende segment. Zowel de Hero 5 als de nieuwe quadcopter moeten dit tij keren.

Dronefotografie (2016)
Tags:,

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.