Video

Epische trialrit over daken Las Palmas vastgelegd met Solo drone

Wie de biketrial-scene een beetje kent, is vast bekend met de naam Danny MacAskill. De Schotse stuntfietser is bekend geworden door video’s van zijn capriolen op YouTube te plaatsen. In zijn laatste video ‘Cascadia’ is te zien hoe hij met zijn trialbike over de daken van Las Palmas de Gran Canaria rijdt. Urban downhilling, zeg maar.

Naast de typische GoPro PoV-beelden zijn er ook dronebeelden in de video opgenomen, die gemaakt werden met de Solo drone van 3D Robotics. Deze drone is ontwikkeld voor gebruik met de GoPro Hero 4, die volledig bediend kan worden via de remote control. De Solo biedt ‘smart camera moves’ zoals cable cam en point of interest, functies waarvan dankbaar gebruik werd gemaakt tijdens het opnemen van de video.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier