Video

Dit zijn de 5 tofste Star Wars-drones tot nu toe

Niet dat we willen vervallen in flauwe stereotypen, maar laten we zeggen dat veel Star Wars-fans nèt iets meer dan gemiddeld geïnteresseerd zijn in high tech snufjes zoals drones dan andere mensen. Het is dan ook niet vreemd dat er met enige regelmaat video’s opduiken met daarin een zelf in elkaar geknutseld (en daadwerkelijk vliegend) model van een Millenium Falcon, Imperial Star Destroyer of ander ruimtevaartuig uit de film.

Hieronder hebben we de 5 tofste bouwsels onder elkaar gezet. Naast een Millenum Falcon zie je ook een RC Tie Fighter, een Speeder Bike en Imperial Star Destroyer voorbij vliegen. Zelfs R2D2 is voorzien van propellers om zodoende het luchtruim te kunnen kiezen. The Force is strong in this (dr)one

1. Millenium Falcon drone

2. R2D2 drone

3. Imperial Star Destroyer

4. RC Tie Fighter

5. Imperial Speeder Bike

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier