BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Christmas #drone #crash #video’s 2015

Vandaag zijn er alleen in de VS naar verwachting honderdduizenden drones cadeau gedaan door de kerstman. Helaas kijkt niet iedereen even de handleiding door voordat men met zijn of haar nieuwe toestel gaat vliegen. Dat resulteert in de nodige crashvideo’s. Hieronder vind je een aantal video’s van drone crashes die vandaag zijn geupload naar YouTube.

Sowieso valt op hoeveel mensen hun drone ‘s nachts op laten stijgen, of zonder meer boven wegen en huizen laten vliegen. Er er dus nog wel wat voorlichtingswerk te doen, als het gaat om het communiceren van de regelgeving. Ook zijn zaken als kompaskalibratie en het goed om je heen kijken of er obstakels in de buurt zijn als je opstijgt of landt niet aan iedereen besteed.

Daar kunnen we maar één ding over zeggen: Vlieg je drone veilig!

Leave a Reply

Beleef de PowerEgg op Bright Day
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.