Will it blend? The drone edition

Beleef je geen plezier meer aan het vliegen met je drone? Dan kun je deze altijd nog als blender gebruiken, zoals onderstaand filmpje laat zien. Met een high speed camera werden opnamen gemaakt van een DJI Phantom, die een hele trits levensmiddelen aan stukken hakt.

De choppende Phantom zorgt voor een waar visueel spektakel, want de vier snel draaiende propellers laten niks heel van de etenswaren die op de quadcopter worden gegooid, waaronder druiven, tomaatjes, eieren tot wortels en zelfs een bakje yoghurt.

Maar naast een leuk filmpje om naar te kijken zit er ook een serieuze ondertoon aan het Will it blend-experiment. Want als de propellers geen enkele moeite hebben met bananen, courgettes en zelfs een worstje, dan heb je maar weinig fantasie nodig om te bedenken wat er gebeurt als je met je vingers te dichtbij een drone komt…

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier