BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Drone-racers spelen Speeder Bike-achtervolging uit Star Wars na

Niet lang geleden plaatsten we een overzicht van de 5 tofste Star Wars-drones tot nu toe. Daar kunnen we weer een leuke video aan toevoegen, waarin te zien is hoe een paar drone-racers de bekende Speeder Bike-scene uit Return of the Jedi naspelen.

In tegenstelling tot de filmversie van de Speeder Bike-achtervolging uit 1983 is de race in onderstaande video 100% echt. De Speeder Bike drones – compleet met Star Wars actiefiguren erop – worden bestuurd door FPV racers, die wel gewend zijn aan het door een lastig parcours manoeuvreren van hun toestellen.

Leuk detail is dat de drone-race in hetzelfde bos is opgenomen als waar de Star Wars-filmversie van de race werd opgenomen, in de redwood forests in het noorden van Californië.

Leave a Reply

Beleef de PowerEgg op Bright Day
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.