Video

Opbouw vreugdevuur Duindorp wederom gefilmd met drone

Vorig jaar maakte fotograaf René Oudshoorn al een dronevideo van de opbouw van de grote brandstapel bij Duindorp, die elk jaar garant staat voor een spectaculair vreugdevuur rond de jaarwisseling. Dit jaar maakte hij wederom filmopnamen van het opbouwen van de gigantische brandstapel. Goed te zien is hoe de duizenden pallets met behulp van hoogwerkers en tientallen Duindorpers op hun plek worden gelegd.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier