Opbouw vreugdevuur Duindorp wederom gefilmd met drone

Vorig jaar maakte fotograaf René Oudshoorn al een dronevideo van de opbouw van de grote brandstapel bij Duindorp, die elk jaar garant staat voor een spectaculair vreugdevuur rond de jaarwisseling. Dit jaar maakte hij wederom filmopnamen van het opbouwen van de gigantische brandstapel. Goed te zien is hoe de duizenden pallets met behulp van hoogwerkers en tientallen Duindorpers op hun plek worden gelegd.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Registreer nu voor de Amsterdam Drone Week
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.