Winactie

Begin het jaar goed en win een Yuneec Typhoon Q500 4K quadcopter!

Yuneec-Q500-winactie

Filmmakers opgelet! Om het nieuwe jaar goed te beginnen organiseert Dronewatch in samenwerking met Yuneec een unieke winactie, waarbij je de Typhoon Q500 4K quadcopter, inclusief 2e accu, aluminium koffer en SteadyGrip (een set ter waarde van € 1.399), zoals we die we laatst aan de tand voelden kunt winnen. Maar je moet er wel wat voor doen… Lees dus snel verder!

Script voor korte film
Een prijs als deze gaan we niet zomaar weggeven, dat begrijp je wel. Omdat je met drones kunt filmen vanuit unieke perspectieven gaan we een beroep doen op je creativiteit. Wil je meedoen, dan vragen we je om een script in te sturen voor een korte film (5-10 minuten), waarbij je rekening houdt met het feit dat de film in zijn geheel met de Q500 4K en de SteadyGrip gefilmd moet worden. Motiveer ook waarom je voor het verfilmen van dit script per se een drone nodig hebt!

Publiek kiest winnende script
De 10 meest opvallende scripts publiceren we over een week op Dronewatch. We vragen onze bezoekers vervolgens om een stem uit te brengen op het beste script. Degene die het script heeft geschreven dat de meeste stemmen ontvangt, krijgt de Q500 een maand lang in bruikleen om de film daadwerkelijk op te nemen. Je mag daarbij natuurlijk editen wat je wilt, en achteraf muziek of dialogen toevoegen. We vragen je ook om een making of aan te leveren, in de vorm van een verslag met foto’s. Als die deadline gehaald wordt en we hebben het eindproduct binnen de gestelde termijn binnen, dan is de quadcopter definitief van jou!

Eerder gemaakte video als bewijs van je kunsten
We willen naast je script ook graag wat bewijs zien dat je creatief bent met het maken van video’s. In het deelnameformulier kun je daarom een link opnemen naar een video die je eerder hebt gemaakt. Die hoeft niet per se met een drone opgenomen te zijn, als we maar kunnen zien dat je in staat bent om op visuele wijze een verhaal te vertellen en goed kunt monteren!

Doe mee en stuur je script in!

Lees ook de voorwaarden die verbonden zijn aan deze winactie. Je kunt tot en met donderdag 7 januari 23:59 je script inzenden. Deze mag maximaal 1.000 tekens (ca. 150 woorden) bevatten, denk dus goed na over je tekst voordat je deze instuurt!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

2 gedachten over “Begin het jaar goed en win een Yuneec Typhoon Q500 4K quadcopter!

 • Ik wil een film maken over de eerste vlucht van Fokker met zijn spin boven Haarlem!
  Ik ben dit al een tijdje van plan maar zoals u weet mag je niet overal zomaar vliegen met een drone! Daarom wacht ik de juiste ochtend af, zondagochtend om een uurtje of 5:30, en dan wat opnames maken vanaf het Santpoortplein, waar hij in 1911 dus zijn eerste vlucht begon!
  Ik heb het allemaal in mijn hoofd!
  De route die hij heeft gevlogen, ik wil dan mooie stukjes Haarlem laten zien in een film die oud lijkt met het geluid van de spin er onder! En dus met het Haarlem van nu beneden je lijkt het mij een leuke film worden!

  Beantwoorden
 • Zou graag meedoen maar deze actie is gewoon te ingewikkeld en kost teveel tijd voor de meeste mensen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier