Video

‘Into The West’ toont de prachtige landschappen van Noord-Amerika

Houd je van de ruige landschapen van Noord-Amerika, dan moet je beslist even naar deze dronevideo kijken. Je wordt meegenomen langs locaties als de Rocky Mountains, de prairiegebieden rond Alberta en dan Vancouver Island in Canada, en vervolgens via de westkust van de VS langs steden als Seattle, San Francisco en Los Angeles, om te eindigen in de woestijn van Mexico.

De video werd door Mike Bishop opgenomen met behulp van een DJI Inspire 1. Mike is een videoproducer met een voorliefde voor aerial cinematografie, zoals ook uit zijn portfolio blijkt. Eén van zijn dronefoto’s is bovendien opgenomen het handboek Dronefotografie, dat in de zomer van 2015 verscheen.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier