En de Yuneec Typhoon Q500 4K + SteadyGrip gaat naar…

Winnaar-Q500-4K

Zojuist is de digitale stembus gesloten, en inmiddels is ook duidelijk wie zijn filmscript mag gaan verfilmen met de Yuneec Typhoon Q500 4K en de SteadyGrip die we onlangs aan de tand voelden. Bijna 1.200 mensen brachten een stem uit, en meer dan 52% van de stemmen ging naar het idee van Roy de Raad, die een korte film wil maken over kickbokser Luis Tavares, ook wel bekend als The Infamous.

Roy stuurde het volgende idee voor de korte film Rise of The Infamous in:

“Luis Tavares (bijnaam The Infamous) is voormalig wereldkampioen K1, te Las Vegas 2014, in de gewichtsklasse 95kg. Deze getalenteerde vechter groeide echter op in Nederland, waar hij op jonge leeftijd begon te voetballen. Tavares werd gescout door verschillende eredivisie voetbalclubs maar kwam echter in aanraking met kickboksen en de tiener werd op slag verliefd op die sport en hij is uitgegroeid tot een topsporter. Ik heb al een aantal keer samen mogen werken voor diverse non profit acties met Luis Tavares. Op zijn sportschool, sportschool Pasztjerik in Schiedam, waar hij zelf bijna dagelijks traint, geeft hij ook les aan voornamelijk voor jongeren uit de wijken in om Schiedam.”

Roy is van plan om met de Yuneec Q500 4K en de SteadyGrip zijn voorbereidingen, trainingen maar vooral zijn verhaal vast te leggen. “Deze actie bied ons de unieke kans om unieke 360 graden shots te maken rondom de Luis. Beelden die wij niet eerder konden realiseren maar deze film wel uniek kan gaan maken.”

The-Infamous
Jason Wilnis VS Louis Tavares

Mede namens Yuneec Europe wensen we Roy en zijn team bij deze veel succes toe met de Q500 4K quadcopter en de SteadyGrip. We zijn in ieder geval erg benieuwd naar het eindresultaat. We willen nog wel opmerken dat het niet de bedoeling is dat er boven bebouwing of mensen wordt gevlogen, dus enige creativiteit als het gaat om het scouten van filmlocaties is zeker nodig.

Op de tweede plaats (met 12,7% van de stemmen) eindigde Stevie Brouwers met Nature of the Lowlands. De derde plek wordt ingenomen door Mike Halma met Libya Rally 2016. Zijn idee kreeg 10,1% van de stemmen. Bij deze willen we alle deelnemers hartelijk danken voor hun inzendingen, het was een waar genoegen om ze door te nemen!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier