Dronerace wordt bijna videogame in Xtreme Drone Circuit

Onlangs werd er bij het hoofdkantoor van Zappos in Las Vegas een tweede editie van een bijzondere FPV race georganiseerd: Xtreme Drone Circuit. Doordat het circuit bestaat uit felverlichte neonpoortjes heeft de dronerace eerder iets weg van een futuristische videogame dan van een normale FPV race.

Onderstaande video geeft een indruk van hoe deelnemer FPV Provo de race via zijn videobril beleeft. Er is zelfs sprake van een vlammenwerpende ring waar de race-quads doorheen moeten vliegen. Het parcours is – zeker bezien vanuit het perspectief van de FPV-camera in de racedrones – een waar visueel spektakel om naar te kijken.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak kans op deze backpack t.w.v. € 199,-!

We hebben weer een mooie winactie lopen! Wil jij deze Torvol Drone Adventure Backpack ter waarde van € 199,- winnen? Check snel onze review en lees hoe je kans maakt op een hagelnieuw exemplaar van deze backpack voor outdoor beeldmakers!