BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Dronerace wordt bijna videogame in Xtreme Drone Circuit

Onlangs werd er bij het hoofdkantoor van Zappos in Las Vegas een tweede editie van een bijzondere FPV race georganiseerd: Xtreme Drone Circuit. Doordat het circuit bestaat uit felverlichte neonpoortjes heeft de dronerace eerder iets weg van een futuristische videogame dan van een normale FPV race.

Onderstaande video geeft een indruk van hoe deelnemer FPV Provo de race via zijn videobril beleeft. Er is zelfs sprake van een vlammenwerpende ring waar de race-quads doorheen moeten vliegen. Het parcours is – zeker bezien vanuit het perspectief van de FPV-camera in de racedrones – een waar visueel spektakel om naar te kijken.

Bestel het boek 'Dronevideo's maken' bij Bol.com

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.