Dronewatch introduceert evenementenagenda

Dronewatch-agenda

Er worden steeds meer evenementen, lezingen, beurzen en workshops geïntroduceerd rondom het thema ‘drones’. Tot nu toe was er echter geen centrale plek waar je al deze evenementen kon terugvinden. Daar komt verandering in met de Dronewatch evenementenagenda.

In de kalender kun je eenvoudig per maand zien welke evenementen er de komende tijd zoal georganiseerd worden. Dat kunnen events zijn uit zowel binnen- als buitenland, zolang ze maar relevant zijn voor onze lezers. Bij elk evenement vind je een korte omschrijving en natuurlijk de adresgegevens van de locatie van het betreffende event.

Bedrijven of organisaties die een evenement op het gebied van drones of onbemande luchtvaart in het algemeen in de agenda willen plaatsen kunnen contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Momenteel bevat de agenda slechts een handvol evenementen, maar dit aantal zal snel uitgebreid worden.

De Dronewatch agenda is een aanvulling op de onlangs geïntroduceerde Dronewatch Pro-sectie. De berichtgeving in deze categorie is speciaal gericht op professionele drone-operators, beleidsmakers en bedrijven. De agenda zal echter ook evenementen bevatten die interessant zijn voor een breder publiek.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Dronewatch introduceert evenementenagenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier