Betatesters gezocht voor Lily Camera drone

Het team dat de Lily Camera drone ontwikkelt heeft een nieuwe video online gezet, waarin een prototype van de Lily in actie is te zien. In de video wordt gedemonstreerd hoe de toss to launch-feature momenteel in de praktijk werkt. Ook wordt de follow me modus getoond. Het team is nu op zoek naar betatesters die de Lily in verschillende praktijksituaties willen uitproberen.

De Lily Camera werd vorig jaar gepresenteerd als de ultieme selfie-drone, die vooral tijdens actiesporten van pas komt. De drone zou eenvoudig met een worp in de lucht op te laten zijn, waarna het toestel je automatisch volgt en ondertussen videobeelden maakt. Daarbij zou je geen traditionele remote control nodig hebben: een soort polsband zou volstaan om de drone te bedienen.

Direct na de aankondiging werd de Lily Camera zeer enthousiast ontvangen, maar er waren ook kritische geluiden te horen: zo zouden features als toss to launch en follow me nog lang niet ver genoeg ontwikkeld zijn om ze net zo goed werkend te krijgen als in de demonstratievideo. Het bericht dat de lancering van de Lily Camera enige maanden is uitgesteld hielp niet bepaald mee om die geruchten te ontzenuwen.

Maar gelukkig zit het team achter de Lily drone niet stil, en inmiddels is er een demonstratievideo van een prototype online gezet. Lily is ook op zoek naar betatesters die de drone willen uitproberen en hun feedback willen geven aan het ontwikkelteam. Lijkt het je leuk om de Lily eens goed aan de tand te voelen, dan is dit je kans: aanmelden kan hier.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier