Een nieuwe sport is geboren: droneboarden

Stel je een sport voor die wat weg heeft van kiteboarden, maar dan zonder vlieger en zonder wind. Dan kom je op zoiets uit als droneboarden, wat in onderstaande video door een Russisch jochie wordt gedemonstreerd. Echt snel gaat het niet, maar hé, het begin is er. Het wachten is op iemand die hetzelfde uitprobeert met een wat krachtiger octocopter…

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier