Een nieuwe sport is geboren: droneboarden

Stel je een sport voor die wat weg heeft van kiteboarden, maar dan zonder vlieger en zonder wind. Dan kom je op zoiets uit als droneboarden, wat in onderstaande video door een Russisch jochie wordt gedemonstreerd. Echt snel gaat het niet, maar hé, het begin is er. Het wachten is op iemand die hetzelfde uitprobeert met een wat krachtiger octocopter…

Bestel het boek 'Dronevideo's maken' bij Bol.com
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools lease & rentals