Volop aandacht voor dronefotografie tijdens Professional Imaging 2016

Professional-Imaging-dronefotografie

Op 12, 13 en 14 maart 2016 vindt de 17e editie van de Professional Imaging plaats, een vakbeurs voor professionele fotografen, prosumers, studenten en fotofanaten. Tijdens deze editie van de beurs wordt er voor het eerst volop aandacht besteed aan dronefotografie. Zo zullen er stands zijn van DJI en Yuneec en worden er live vliegdemonstraties gegeven. Iedere beursdag spreekt Wiebe de Jager over dronefotografie.

De Professional Imaging is al jarenlang een begrip in de fotografiewereld. Met 90 standhouders en meer dan 500 brands is de beurs het grootste imaging event van de Benelux. Vorig jaar werd de beurs door maar liefst 9.300 bezoekers bezocht. Naast informatie over fotografie en bewegend beeld, portfoliobesprekingen, presentaties van toonaangevende sprekers uit binnen- en buitenland zijn er ook tal van producten te bekijken bij de stands van tientallen leveranciers en importeurs.

Demonstraties en lezingen
Dit jaar zal er voor het eerst stil worden gestaan bij dronefotografie en het maken van video’s met drones. Zo zullen dronefabrikanten Yuneec en DJI aanwezig zijn met een stand. Ook is er een stand die specifiek is gewijd aan dronefotografie. Hier zal ook het boek Dronefotografie te koop zijn. Auteur Wiebe de Jager zal elke beursdag een presentatie verzorgen over dronefotografie, in het Adobe Theater. Verder worden er vliegdemonstraties gegeven met de Yuneec Typhoon Q500 4K, Tornado H920, en wellicht ook met de nieuwe Typhoon H480.

Wie de beurs wil bezoeken kan via de website van Professional Imaging online tickets aanschaffen. Deze kosten 10 euro, inclusief parkeren. De beurs vindt plaats in De Loods (onderdeel van Hart van Holland), Berencamperweg 4 te Nijkerk.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier