BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Mooie reisvideo van Nieuw-Zeeland, gefilmd met een Bebop Drone

Met de Bebop Drone van Parrot kun je best heel aardige filmpjes maken, zeker als de lichtomstandigheden goed zijn en je een oog hebt voor mooie composities. Dat laatste zit bij filmmaker Jeremie Sery wel goed, zoals je in onderstaande reisvideo van Nieuw-Zeeland kunt zien.

De Bebop Drone van Parrot wordt gekenmerkt door een compact design en een camera die vast in de behuizing is gemonteerd, er is dus geen sprake van een gimbal. Het beeld wordt softwarematig gestabiliseerd. Versie 2 van de drone heeft een vliegtijd van ca. 25 minuten op één acculading en kan met een smartphone of tablet bediend worden. Voor optimaal bereik is de Bebop Drone te koop met een optionele Skycontroller.

Parrot Bebop 2

De Bebop 2 van Parrot

One Response

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.