Video

Mooie reisvideo van Nieuw-Zeeland, gefilmd met een Bebop Drone

Met de Bebop Drone van Parrot kun je best heel aardige filmpjes maken, zeker als de lichtomstandigheden goed zijn en je een oog hebt voor mooie composities. Dat laatste zit bij filmmaker Jeremie Sery wel goed, zoals je in onderstaande reisvideo van Nieuw-Zeeland kunt zien.

De Bebop Drone van Parrot wordt gekenmerkt door een compact design en een camera die vast in de behuizing is gemonteerd, er is dus geen sprake van een gimbal. Het beeld wordt softwarematig gestabiliseerd. Versie 2 van de drone heeft een vliegtijd van ca. 25 minuten op één acculading en kan met een smartphone of tablet bediend worden. Voor optimaal bereik is de Bebop Drone te koop met een optionele Skycontroller.

Parrot Bebop 2
De Bebop 2 van Parrot
Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Mooie reisvideo van Nieuw-Zeeland, gefilmd met een Bebop Drone

 • Jo-Will Kronenburg-Bodewes

  Hele mooie video.
  Alleen jammer,dat ze,er niet bijvertellen,waar het is opgenomen.
  Met Dank.
  Jo-Will Kronenburg-Bodewes.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier