Video

Inspire 1, ijsberen en tijgers spelen de hoofdrol in korte film ‘Snow’

Om nou te zeggen dat er een ijzersterke verhaallijn in onderstaande video zit, dat zou een beetje overdreven zijn. Maar dat neemt niet weg dat de korte video ‘Snow’ een lust voor het oog is. In de video is te zien hoe een DJI Inspire 1 onder meer ijsberen en een tijger filmt. Ook de drone zelf figureert uitgebreid in de video. Opmerkelijk is trouwens dat de dieren niet echt onder de indruk lijken te zijn van de quadcopter: dat hebben we wel eens anders gezien.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Inspire 1, ijsberen en tijgers spelen de hoofdrol in korte film ‘Snow’

  • Ziet er eerlijk gezegd een beetje uit als het opjagen van deze dieren met een drone, die ze waarschijnlijk doodeng vinden. Niet nodig…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier