Bekijk hier alle Phantom 4 demovideo’s

Om de lancering van de Phantom 4 extra kracht bij te zetten heeft dronefabrikant DJI een aantal mooie demovideo’s online gezet. Deze zijn hieronder verzameld, zodat je ze eenvoudig één voor één kunt bekijken. Wil je meer lezen over de mogelijkheden die de Phantom 4 biedt, check dan ons artikel over de lancering van deze nieuwe drone.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Registreer nu voor de Amsterdam Drone Week
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.