Video

Bekijk hier alle Phantom 4 demovideo’s

Om de lancering van de Phantom 4 extra kracht bij te zetten heeft dronefabrikant DJI een aantal mooie demovideo’s online gezet. Deze zijn hieronder verzameld, zodat je ze eenvoudig één voor één kunt bekijken. Wil je meer lezen over de mogelijkheden die de Phantom 4 biedt, check dan ons artikel over de lancering van deze nieuwe drone.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier