Jetski haalt Inspire 1 uit de lucht tijdens sprong

Tijdens een wel heel bizar incident in Nieuw-Zeeland is een DJI Inspire 1 in de lucht geraakt door een jetskiër, die met zijn jetski een flinke sprong maakte en daarbij tegen de drone aanvloog. Toch zonde als je bedenkt dat deze 4K cameradrone meer dan 2.500 euro kost. De kans lijkt vrij klein dat het toestel nog gered kon worden…

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier