BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Nieuw tijdschrift richt zich op liefhebbers van modelvliegen en drones

Tijdschrift Modelvliegen&Drones

Goed nieuws voor modelvliegers en droneliefhebbers die graag tijdschriften lezen: vanaf morgen ligt het nieuwe tijdschrift Modelvliegen&Drones in de winkels, het enige hobbytijdschrift in Nederland en België dat zich volledig richt op RC modelvliegtuigen en drones.

In het tijdschrift wordt niet alleen aandacht besteed aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zowel de traditionele modelbouw als op de multirotors, maar ook aan handige accessoires en apps. Zo wordt er in het eerste nummer aandacht besteed aan de Xplorer Mini van Xiro, vind je een vergelijking van verschillende actioncams en lees je een verslag van de afgelopen Spielwarenmesse. Het magazine brengt tevens nieuws van de afdeling modelvliegsport van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL).

Modelvliegen&Drones verschijnt 4 keer per jaar. Een los nummer kost € 5,95. Het is ook mogelijk om je te abonneren op het tijdschrift: een jaarabonnement kost € 19,95. Kijk voor meer informatie op modelbouwmagazines.nl/modelvliegen-drones.

3 Comments

    • Wiebe de Jager

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.