#adv

Nieuw tijdschrift richt zich op liefhebbers van modelvliegen en drones

Goed nieuws voor modelvliegers en droneliefhebbers die graag tijdschriften lezen: vanaf morgen ligt het nieuwe tijdschrift Modelvliegen&Drones in de winkels, het enige hobbytijdschrift in Nederland en België dat zich volledig richt op RC modelvliegtuigen en drones.

In het tijdschrift wordt niet alleen aandacht besteed aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zowel de traditionele modelbouw als op de multirotors, maar ook aan handige accessoires en apps. Zo wordt er in het eerste nummer aandacht besteed aan de Xplorer Mini van Xiro, vind je een vergelijking van verschillende actioncams en lees je een verslag van de afgelopen Spielwarenmesse. Het magazine brengt tevens nieuws van de afdeling modelvliegsport van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL).

Modelvliegen&Drones verschijnt 4 keer per jaar. Een los nummer kost € 5,95. Het is ook mogelijk om je te abonneren op het tijdschrift: een jaarabonnement kost € 19,95. Kijk voor meer informatie op modelbouwmagazines.nl/modelvliegen-drones.

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

3 gedachten over “Nieuw tijdschrift richt zich op liefhebbers van modelvliegen en drones

 • Lukt mij toch niet om me te abonneren!
  Al 5 mails gestuurd en tientallen keren via website geprobeerd maar geen enkele reactie. Jammer!
  België is ook deels nederlandstalig dus lijkt me dat toch een goede afzetmarkt.

  Vermoedelijk hebben anderen meer succes?

  Met hoopvolle groeten,

  Benny Vermeesch

  Beantwoorden
  • Avatar foto Wiebe de Jager

   Dat is inderdaad wel slordig. Maar niet getreurd, want alles wat je op het gebied van drones in dat tijdschrift leest is ongetwijfeld al een keer op Dronewatch voorbij gekomen 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier