Video

Eerste FPV-beelden van de Dubai racetrack

Komend weekend vindt in Dubai de World Drone Prix plaats, een groots opzette FPV Race waarbij droneracers uit de hele wereld het tegen elkaar gaan opnemen. Inmiddels is de eerste FPV video van de racetrack verschenen, die werd opgenomen tijdens de trainingsdag. Het belooft een spannend evenement te worden, vooral gezien het feit dat het Nederlandse team SQG door de kwalificatieronden heen is en dus zeker deel zal nemen aan de race.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier