Yuneec brengt v2.0 uit van dronesimulator

Yuneec simulator

Wil je leren vliegen met een drone, zonder het risico te lopen om brokken te maken, dan doe je er verstandig aan om eerst met een simulator aan de slag te gaan. Dronefabrikant Yuneec had al een zeer realistische dronesimulator in het productaanbod zitten, en deze is nu geüpdatet naar versie 2.

In de vernieuwde simulator is het onder meer mogelijk om je vliegskills op de proef te stellen. Ben je in staat om binnen een denkbeeldige kubus te blijven, als je GPS signaal wegvalt? Hoe bestuur je de drone als de neus van het toestel jouw kant op gericht is, en de besturing dus omgedraaid is als je vliegt in Angle Mode?

Ook bevat de nieuwe flight sim een Challenge Mode, waarin je je vrienden uit kunt dagen om te zien wie het meest behendig is. Op een speelse manier krijg je zodoende de controle over de drone optimaal in de vingers.

De UAV-Pilot Simulator Software is gratis te downloaden via de website van Yuneec. Je hebt naast een Yuneec-controller ook de YUNSIM USB WiFi Dongle nodig. Deze kost drie tientjes.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!