BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

15-jarige wint hoofdprijs van $250.000 in dronerace Dubai

Winnaar-WDP2016

De World Drone Prix in Dubai is gewonnen door een 15-jarige dronepiloot uit Engeland. Samen met zijn team PlatzTornado X-Blades Banni UK mag Luke Bannister – Banni – maar liefst 250.000 dollar mee naar huis nemen. Het Nederlandse team Super Quadcopter Gang (SQG) werd vierde, en wint daarmee $ 25.000.

Al sinds zijn 10e is Luke bezig met radiografisch bediende vliegtuigjes. Al snel stapte hij over op mini-helikopters. Luke begon in 2014 met FPV racen. Hij vroeg een FPV-bril voor zijn verjaardag en is sindsdien verslaafd aan het racen met drones. Zijn vaardigheden brachten hem tot het eerste wereldkampioenschap in Dubai, waar hij er nu dus met de hoofdprijs vandoor gaat.

Dronefotografie (2016)

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.