Video

Ontwakend Londen prachtig in beeld gebracht door drone

Time Out London heeft een prachtige video gepubliceerd, ‘Seen Before Sunrise – a drone’s-eye-view of London at dawn’, waarin te zien is hoe de megastad Londen in de vroege ochtend tot leven  komt en verandert van een nachtelijk stilleven tot de bruisende metropool zoals we die kennen van een citytrip.

Voor wie weten hoe deze prachtige video tot stand kwam heeft Time Out ook een ‘behind the scenes’ online gezet, waarin uit de doeken wordt gedaan wat er allemaal kwam kijken om de prachtige shots in bovenstaande video vast te leggen.

De opnamen vergden weken van voorbereiding. Denk hierbij aan het vaststellen van filmlocaties, het bepalen van vliegtrajecten, en het aanvragen van vergunningen. Het filmwerk werd uitgevoerd met een DJI Inspire 1. Met het oog op de veiligheid stond het team continu in contact met de autoriteiten.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier