ProProductnieuws

Eagle Eye III: 18X zoom camera voor inspectiedrones

Eagle-Eye-III-zoom-camera-cropHet Chinese bedrijf Yangda Security heeft een nieuwe 18x zoom camera geintroduceerd, die speciaal ontwikkeld is voor gebruik onder industriële drones. Naar wens kan de cameramodule uitgerust worden met een Sony sensor of met een FLIR camera, voor het maken van infraroodopnamen.

Volgens Yangda is de Eagle Eye III onder meer geschikt voor inspectie- en bewakingsdoeleinden, surveillance, brandweertoepassingen en crowd control. Ook als de drone in beweging is zou het systeem nog bruikbare foto’s en video’s opleveren.

Helaas is nog niet bekend wat de prijs wordt van de Eagle Eye III. Het is evenmin duidelijk met welke systemen de camera compatible is. Yangda heeft wel een eigen serie drones in het assortiment, het is aannemelijk dat die ook met de nieuwe 18x zoom camera uitgerust kunnen worden.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

2 gedachten over “Eagle Eye III: 18X zoom camera voor inspectiedrones

 • Die zal een paar euro’s kosten…. maar wel mooi een zoomlens voor op een drone top

  Beantwoorden
 • 2016 new arrival eagle-eye zoom camera 18x professional drone for aerial photographyNew
  Model Number:Eagle-Eye-#9335
  Brand Name:YANGDA
  Min. Order:1 Pieces
  FOB Price:US$ 4000 – US$ 6000 per unit (Pieces)
  FOB Port:Shenzhen
  Lead Time: 7 – 14 days
  Payment Terms:Telegraphic Transfer in Advance (Advance TT, T/T)
  Country of Origin:China (mainland)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier