BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Eagle Eye III: 18X zoom camera voor inspectiedrones

Eagle-Eye-III-zoom-camera-cropHet Chinese bedrijf Yangda Security heeft een nieuwe 18x zoom camera geintroduceerd, die speciaal ontwikkeld is voor gebruik onder industriële drones. Naar wens kan de cameramodule uitgerust worden met een Sony sensor of met een FLIR camera, voor het maken van infraroodopnamen.

Volgens Yangda is de Eagle Eye III onder meer geschikt voor inspectie- en bewakingsdoeleinden, surveillance, brandweertoepassingen en crowd control. Ook als de drone in beweging is zou het systeem nog bruikbare foto’s en video’s opleveren.

Helaas is nog niet bekend wat de prijs wordt van de Eagle Eye III. Het is evenmin duidelijk met welke systemen de camera compatible is. Yangda heeft wel een eigen serie drones in het assortiment, het is aannemelijk dat die ook met de nieuwe 18x zoom camera uitgerust kunnen worden.

Dronefotografie (2016)

2 Comments

Leave a Reply

Powervision Powerray
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.