Begin het voorjaar goed met onze Typhoon Wizard winactie

Yuneec-Wizard-winactie

Vandaag is de lente begonnen, en dat vieren we met een mooie winactie in samenwerking met Yuneec. Deze keer kun je de Typhoon Wizard ter waarde van € 219,- winnen, een handheld remote controller voor de Yuneec Typhoon Q500. Met de Wizard kun je eenvoudig mooie point of interest of watch me-shots maken.

De Wizard is eigenlijk bedoeld als aanvulling op de ST10 controller die bij de Typhoon Q500, Q500 4K, Q500 G, Q500+ en Black wordt geleverd. De Wizard is net als de drone voorzien van een GPS ontvanger. Daardoor zijn functies als point to fly mogelijk, waardoor je simpelweg met de controller de richting op wijst waar de Q500 naartoe moet vliegen.

Ook kun je de Wizard gebruiken als hulpmiddel voor het maken van filmopnamen waarbij de drone om je heen cirkelt (POI) of achter je aanvliegt (follow me). De Wizard weegt slechts 71,5 gram en werkt ca. 3,5 uur op de ingebouwde accu. Een waterproof carrying strap wordt meegeleverd.

Meedoen
Wil je kans maken op deze mooie aanvulling op je Yuneec Q500 quadcopter? Volg dan snel @PixAirnl op Instagram en tag deze account én de hashtag #wizardwinactie in de beschrijving van een foto waarin jij in lenteachtige sferen poseert met je Q500. De maker van de leukste foto ontvangt de prijs.

Meedoen kan tot dinsdag 22 maart 12:00. Je mag meerdere foto’s inzenden, maar we raden aan om je best te doen op 1 foto. Door mee te doen verklaar je akkoord te zijn met de wedstrijdvoorwaarden.

Update (23 maart)
De winnaar van de Yuneec Typhoon Wizard winactie is bekend! De Wizard gaat naar Instagram-gebruiker FastKids (Maik Rovers), die onderstaande lentefoto instuurde. Maik, mede namens Yuneec van harte gefeliciteerd met je prijs!

10455369_990314014383718_8046106380956812975_n

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier