Drone filmt regenboog vanuit de lucht

Het aardige van drones is dat je ze snel even de lucht in kunt sturen om een bijzonder moment vanuit de lucht vast te leggen. Zoals bijvoorbeeld deze opname van een regenboog boven Cookstown (Ierland), die vanuit de lucht bezien perfect cirkelvormig blijkt te zijn. Het filmpje verklaart ook meteen waar je nooit een pot met goud aan het einde van de regenboog zult aantreffen…

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier