Reumafonds zet CollectoCopter in om langs de deuren te gaan

Het Reumafonds gaat met haar tijd mee. Dat kun je wel concluderen als je de onderstaande demonstratie van een nieuw type collectant hebt bekeken: de CollectoCopter. In plaats van een mens van vlees en bloed komt er tegenwoordig een quadcopter met daaraan een collectebus langs, om giften op te halen voor de bestrijding van reuma.

Natuurlijk betreft het slechts een publiciteitsstunt, maar het idee is leuk in beeld gebracht. En ook bij ons staat de collecteweek, die nog tot en met zaterdag duurt, weer even op het netvlies. Heb je de drone collectant gemist? Geen punt, je kunt ook online doneren, via de website van het Reumafonds.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Reumafonds zet CollectoCopter in om langs de deuren te gaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier