BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Prachtige locaties wereldwijd vastgelegd in 4K-dronevideo AIRTime

Tijdens een wereldreis van in totaal 80.000 kilometer, die 7 maanden in beslag nam en waarbij 12 landen werden aangedaan, nam filmmaker Christian Grewe uitgebreid de tijd om de landschappen die hij tegenkwam vanuit de lucht in 4K resolutie vast te leggen. Het resultaat is een prachtige dronevideo, AIRTime.

Het filmwerk werd gedaan met een DJI Phantom 3 Professional. Er komen tal van bestemmingen aan bod: Duitsland – Hamburg, Berlijn, Frankfurt, Neuschwanstein, Rothenburg, Lüneburger Heide; Nederland – Amsterdam; Italië – Gardameer; Griekenland – Kreta; USA – Maui; Canada – Vancouver; Hong Kong; Tokio; Dubai; Vietnam – Halong Bay; Myanmar – Chaungtha, Bagan; Zuid-Afrika; Kaapstad, Tafelberg, Leeukop.

Mede dankzij de dromerige soundtrack, de toegevoegde geluidseffecten en de creatieve montage, waarbij er af en toe wordt doorgespoeld om snel in of uit te zoomen, is het een een video geworden die je gegarandeerd een paar minuten aan je scherm kluistert.

Leave a Reply

Beleef de PowerEgg op Bright Day
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.