Prachtige locaties wereldwijd vastgelegd in 4K-dronevideo AIRTime

Tijdens een wereldreis van in totaal 80.000 kilometer, die 7 maanden in beslag nam en waarbij 12 landen werden aangedaan, nam filmmaker Christian Grewe uitgebreid de tijd om de landschappen die hij tegenkwam vanuit de lucht in 4K resolutie vast te leggen. Het resultaat is een prachtige dronevideo, AIRTime.

Het filmwerk werd gedaan met een DJI Phantom 3 Professional. Er komen tal van bestemmingen aan bod: Duitsland – Hamburg, Berlijn, Frankfurt, Neuschwanstein, Rothenburg, Lüneburger Heide; Nederland – Amsterdam; Italië – Gardameer; Griekenland – Kreta; USA – Maui; Canada – Vancouver; Hong Kong; Tokio; Dubai; Vietnam – Halong Bay; Myanmar – Chaungtha, Bagan; Zuid-Afrika; Kaapstad, Tafelberg, Leeukop.

Mede dankzij de dromerige soundtrack, de toegevoegde geluidseffecten en de creatieve montage, waarbij er af en toe wordt doorgespoeld om snel in of uit te zoomen, is het een een video geworden die je gegarandeerd een paar minuten aan je scherm kluistert.

360º-fotografie en -video
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools KabelDrone demodag
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.