Yuneec opent Experience Center op Schiphol

Yuneec-Typhoon-Q500-Schiphol

Reizigers die Schiphol aandoen kunnen vanaf vandaag op de B-pier terecht om kennis te maken met de producten van Yuneec. In het Experience Center dat vandaag is geopend zijn de verschillende drones van het merk te bekijken. Ook kun je je vliegskills op de proef stellen met behulp van de UAV Pilot Simulator.

De demonstratieruimte op Schiphol is voor Yuneec de eerste samenwerking met een Europese luchthaven. Op Schiphol passeren jaarlijks zo’n 55 miljoen passagiers, dus het is een perfecte locatie om mensen in contact te brengen met een nieuw product. Het Experience Center is geopend tijdens de gebruikelijke winkeltijden op het vliegveld.

Yuneec-flight-simulator-Schiphol

Geofencing update
Uitgerekend de drones van Yuneec bleken tijdens een experiment dat afgelopen maandag plaatsvond te dicht in de buurt van Schiphol te kunnen opstijgen, iets wat met het oog op de vliegveiligheid zeker niet de bedoeling is. De fabrikant heeft inmiddels actie ondernomen en er wordt hard gewerkt aan een update van het geofencing-systeem.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak kans op deze backpack t.w.v. € 199,-!

We hebben weer een mooie winactie lopen! Wil jij deze Torvol Drone Adventure Backpack ter waarde van € 199,- winnen? Check snel onze review en lees hoe je kans maakt op een hagelnieuw exemplaar van deze backpack voor outdoor beeldmakers!