Nieuws

Yuneec opent Experience Center op Schiphol

Reizigers die Schiphol aandoen kunnen vanaf vandaag op de B-pier terecht om kennis te maken met de producten van Yuneec. In het Experience Center dat vandaag is geopend zijn de verschillende drones van het merk te bekijken. Ook kun je je vliegskills op de proef stellen met behulp van de UAV Pilot Simulator.

Demonstratieruimte

De demonstratieruimte op Schiphol is voor Yuneec de eerste samenwerking met een Europese luchthaven. Op Schiphol passeren jaarlijks zo’n 55 miljoen passagiers, dus het is een perfecte locatie om mensen in contact te brengen met een nieuw product. Het Experience Center is geopend tijdens de gebruikelijke winkeltijden op het vliegveld.

Yuneec-flight-simulator-Schiphol

Geofencing update

Uitgerekend de drones van Yuneec bleken tijdens een experiment dat afgelopen maandag plaatsvond te dicht in de buurt van Schiphol te kunnen opstijgen, iets wat met het oog op de vliegveiligheid zeker niet de bedoeling is. De fabrikant heeft inmiddels actie ondernomen en er wordt hard gewerkt aan een update van het geofencing-systeem.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier