Yuneec opent Experience Center op Schiphol

Reizigers die Schiphol aandoen kunnen vanaf vandaag op de B-pier terecht om kennis te maken met de producten van Yuneec. In het Experience Center dat vandaag is geopend zijn de verschillende drones van het merk te bekijken. Ook kun je je vliegskills op de proef stellen met behulp van de UAV Pilot Simulator.

Demonstratieruimte

De demonstratieruimte op Schiphol is voor Yuneec de eerste samenwerking met een Europese luchthaven. Op Schiphol passeren jaarlijks zo’n 55 miljoen passagiers, dus het is een perfecte locatie om mensen in contact te brengen met een nieuw product. Het Experience Center is geopend tijdens de gebruikelijke winkeltijden op het vliegveld.

Yuneec-flight-simulator-Schiphol

Geofencing update

Uitgerekend de drones van Yuneec bleken tijdens een experiment dat afgelopen maandag plaatsvond te dicht in de buurt van Schiphol te kunnen opstijgen, iets wat met het oog op de vliegveiligheid zeker niet de bedoeling is. De fabrikant heeft inmiddels actie ondernomen en er wordt hard gewerkt aan een update van het geofencing-systeem.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!