Video

Vlieg mee over Nederland in deze tweede compilatievideo van Reint Verkerk

Ruim een jaar geleden alweer plaatsten we hier een mooie dronevideo van de provincies Groningen en Friesland, gemaakt door Reint Verkerk. Afgelopen jaar zat Reint niet stil en trok er wederom met enige regelmaat met zijn drone op uit om deze noordelijke provincies weer prachtig in beeld te brengen, maar hij maakte ook uitstapjes naar andere delen van Nederland.

In de compilatievideo zie je onder andere het Lauwersmeergebied, het Reitdiep, de Overasseltse en Hatertse Vennen, de Duurswouderheide, de windmolens bij Eemshaven, de spoorbrug bij Groningen, de sluizen bij Lauwersoog, en de dorpjes Schaphalsterzijl, Aduarderzijl en Winsum.

Het filmwerk deed Reint met zijn oude vertrouwde DJI Phantom 2 met GoPro Hero 3+ Black Edition. Voor de time lapse opnamen werkte hij met een interval van 2 sec. De video werd bewerkt met Adobe After Effects.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier