Bollenvelden bij De Zilk gefilmd met drone

Op luchtfotografieplatform PixAir komen inmiddels de nodige dronefoto’s van de bollenvelden voorbij, en natuurlijk mogen ook dit jaar de aerial video’s van de bollenvelden niet ontbreken. In onderstaande video zie je een aantal bollenvelden bij het plaatsje De Zilk, een klein dorpje dat deel uitmaakt van de gemeente Noordwijkerhout. Op de velden staan momenteel vooral hyacinten: de tulpen laten nog even op zich wachten.

360º-fotografie en -video
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel de Mavic Air bij DJI
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.