BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Yuneec Q500 4K door TIPA uitgeroepen tot beste cameradrone van 2016

Award-2016-Yuneec-Q500-4K

De Technical Image Press Association (TIPA) heeft de Typhoon Q500 4K cameradrone van Yuneec uitgeroepen tot ‘Beste cameradrone van 2016’. De organisatie vertegenwoordigt 27 leidende fotografietijdschriften uit 15 landen.

Elk jaar maakt de TIPA een selectie van toonaangevende producten in verschillende categorieën van de fotografie, zoals ‘Beste spiegelreflexcamera voor beginners’, ‘Beste groothoeklens’, ‘Beste fotoprinter’ en ‘Beste flitser’. Sind kort is daar ook de categorie ‘Beste cameradrone’ aan toegevoegd.

Volgens de jury valt de eer in de laatstgenoemde categorie dit jaar dus te beurt aan de Typhoon Q500 4K. Wat precies de selectiecriteria van de jury waren wordt niet vermeld. Wel wordt de veelzijdigheid van de quadcopter benoemd, evenals het feit dat de controller over een ingebouwd FPV-display beschikt.

Over de Q500 4K
De Yuneec Q500 4K beschikt over een camera waarmee foto’s in een resolutie van 12 megapixels gemaakt kunnen worden. Filmen doet het toestel in maximaal 4K. Bijzonder is dat het toestel wordt geleverd met een SteadyGrip, een handvat waarop de camera gemonteerd kan worden om ook vanuit de hand stabiele shots te kunnen maken.

Bekijk ook onze review van de Q500 4K.

2 Comments

Leave a Reply

Beleef de PowerEgg op Bright Day
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.