Drone legt spectaculaire onweersbui boven Sydney vast op camera

Een onweersbui is een fraai weerfenomeen, en fotograaf Matthew Vandeputte twijfelde dan ook geen moment toen zijn woonplaats Sydney werd aangedaan door een vervaarlijk uitziende donderwolk. Vanuit een stadspark liet hij zijn DJI Phantom 3 Professional opstijgen om de bliksemflitsen met op de achtergrond de skyline van Sydney bij fraai avondlicht in 4K te filmen. Mede door de onheilspellende soundtrack een genot om naar te kijken.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Registreer nu voor de Amsterdam Drone Week
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.