Drone legt spectaculaire onweersbui boven Sydney vast op camera

Een onweersbui is een fraai weerfenomeen, en fotograaf Matthew Vandeputte twijfelde dan ook geen moment toen zijn woonplaats Sydney werd aangedaan door een vervaarlijk uitziende donderwolk. Vanuit een stadspark liet hij zijn DJI Phantom 3 Professional opstijgen om de bliksemflitsen met op de achtergrond de skyline van Sydney bij fraai avondlicht in 4K te filmen. Mede door de onheilspellende soundtrack een genot om naar te kijken.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.