Video

Drone legt spectaculaire onweersbui boven Sydney vast op camera

Een onweersbui is een fraai weerfenomeen, en fotograaf Matthew Vandeputte twijfelde dan ook geen moment toen zijn woonplaats Sydney werd aangedaan door een vervaarlijk uitziende donderwolk. Vanuit een stadspark liet hij zijn DJI Phantom 3 Professional opstijgen om de bliksemflitsen met op de achtergrond de skyline van Sydney bij fraai avondlicht in 4K te filmen. Mede door de onheilspellende soundtrack een genot om naar te kijken.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier