Video

Unieke dronebeelden van walvissen die met dolfijnen spelen

YouTuber Sandy Rich legde onlangs een wel heel bijzonder tafereeltje vast met zijn DJI P3P. Vlak voor de kust van badplaats La Jolla, San Diego waren namelijk een paar walvissen met dolfijnen aan het spelen. Rich bedacht zich geen moment en stuurde zijn quadcopter de lucht in om het bijzondere schouwspel vanuit de lucht te filmen.

Het is zeker niet de eerste keer dat Rich zijn Phantom er op uitstuurt om walvissen te filmen. Enkele dagen voordat hij bovenstaande beelden maakte filmde hij ook al een volwassen grijze walvis samen met een kalf.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier