Videoverslag eerste open dag Modelvliegsport Oosterhout

Sinds een paar maanden is Modelvliegsport Oosterhout (MVSO) actief, een vereniging waar zowel liefhebbers van het klassieke modelvliegen met radiografisch bestuurde vliegtuigen en helikopters als dronevliegers welkom zijn. Net als veel andere modelvliegclubs is MVSO aangesloten bij de KNVvL.

Op 30 april organiseerde de club voor het eerst een open dag, waar men allerlei vliegdemonstraties kon bijwonen en onderling tips en ervaringen kon uitwisselen. Wiebe de Jager van Dronewatch maakte onderstaand videoverslag van de meeting.

Mocht je na het zien van de video zin hebben om ook een keer een leuke meeting bij te wonen, kom dan zaterdag 7 mei naar Oosterhout, waar DroneZone Breda in samenwerking met MVSO allerlei activiteiten organiseert rond International Drone Day 2016. Deze dag staat vanzelfsprekend volop in het teken van multirotors en misschien een enkele fixed wing drone.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier