BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Maak op International Drone Day kans op een FPV race drone!

winactie-race-drone-IDD2016

Zaterdag 7 mei is het International Drone Day 2016, een dag die in het teken staan van de positieve aspecten van drones. Om dat te vieren heeft Dronewatch in samenwerking met de nieuwe dronewinkel droneshop.nl een leuke winactie opgezet, waarbij je een snelle FPV race drone kunt winnen, die ook nog eens klaar is om mee te vliegen!

De FPV racer die we weggeven is de Eachine Racer 250 RTF, een een 250-sized quadcopter ontworpen voor FPV droneracing. De race quad is voorzien van een ingebouwde 1000TVL HD camera en 5.8Ghz video-transmitter. Deze Ready To Fly (RTF)-versie wordt volledig vliegklaar geleverd inclusief FlySky i6 Remote Controller, twee accu’s en een 7″ FPV display.

Meedoen is eenvoudig. Laat in de reacties onder dit Facebookbericht weten waarom jij vindt dat drones goed zijn, en vergeet niet om de hashtag ‘#dronesaregood’ in je reactie te plaatsen. Degene met de meest originele motivatie wint deze FPV race drone. Meedoen kan tot en met 7 mei 23:59, de uitslag volgt op 8 mei. Bekijk ook de wedstrijdvoorwaarden.

DroneGames
Sowieso is het goed om zaterdag even ruimte vrij te maken in je agenda om naar Oosterhout (NB) te komen. Daar organiseert DroneZone Breda in samenwerking met Modelvliegsport Oosterhout een middag met leuke activiteiten zoals DroneSpijkerpoepen, DroneBowlen, FunPV vliegen, het Brabants Kampioenschap FPV Fixed Wing vliegen en het NK LiPo werpen. Je kunt ook gewoon lekker komen vliegen met je Phantom of andere copter.

3 Comments

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.