Maak op International Drone Day kans op een FPV race drone!

Zaterdag 7 mei is het International Drone Day 2016, een dag die in het teken staan van de positieve aspecten van drones. Om dat te vieren heeft Dronewatch in samenwerking met de nieuwe dronewinkel droneshop.nl een leuke winactie opgezet, waarbij je een snelle FPV race drone kunt winnen, die ook nog eens klaar is om mee te vliegen!

Eachine Racer 250

De FPV racer die we weggeven is de Eachine Racer 250 RTF, een een 250-sized quadcopter ontworpen voor FPV droneracing. De race quad is voorzien van een ingebouwde 1000TVL HD camera en 5.8Ghz video-transmitter. Deze Ready To Fly (RTF)-versie wordt volledig vliegklaar geleverd inclusief FlySky i6 Remote Controller, twee accu’s en een 7″ FPV display.

Meedoen is eenvoudig. Laat in de reacties onder dit Facebookbericht weten waarom jij vindt dat drones goed zijn, en vergeet niet om de hashtag ‘#dronesaregood’ in je reactie te plaatsen. Degene met de meest originele motivatie wint deze FPV race drone. Meedoen kan tot en met 7 mei 23:59, de uitslag volgt op 8 mei. Bekijk ook de wedstrijdvoorwaarden.

DroneGames

Sowieso is het goed om zaterdag even ruimte vrij te maken in je agenda om naar Oosterhout (NB) te komen. Daar organiseert DroneZone Breda in samenwerking met Modelvliegsport Oosterhout een middag met leuke activiteiten zoals DroneSpijkerpoepen, DroneBowlen, FunPV vliegen, het Brabants Kampioenschap FPV Fixed Wing vliegen en het NK LiPo werpen. Je kunt ook gewoon lekker komen vliegen met je Phantom of andere copter.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

3 gedachten over “Maak op International Drone Day kans op een FPV race drone!

 • 6 mei 2016 om 18:16
  Permalink

  Dronesaregood wanneer je er met je omgeving en jezelf verstandig mee omgaat zodat iedereen van jong en oud er van kan genieten.

  Beantwoorden
 • 7 mei 2016 om 13:49
  Permalink

  #dronesaregood Omdat ik druk bezig ben om het te leren. En ik het super leuk vindt. Maar helaas de mijne kapot is gegaan. En ik zonder werk zit. En dus geen andere kan aanschaffen. Terwijl ik wilde proberen om er verder mee te kunnen komen. Dus van je hobby je beroep probeer te maken. En dan zou dit een hele mooie stap zijn. Nu duimen maar.

  Beantwoorden
 • 7 mei 2016 om 23:18
  Permalink

  Drones zijn goed omdat ze de samenleving kunnen helpen door middel van infrarood cameras, ze kunnen worden gebruikt als beveiliging en je kunt er natuurlijk geweldig creatieve shots mee maken.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier