Drone gespietst tijdens Russisch folklorefestival

Het zal je maar gebeuren, als dronepiloot die een leuk folkloristisch festival vanuit de lucht vastlegt: een man die verkleed als oud-Russische krijger een speer naar je drone werpt, en nog raak gooit ook! Dat kan je quadcoptertje natuurlijk niet navertellen. Zo zie je maar weer: ook een stuk high-tech technologie is niet opgewassen tegen aanvalswapens uit het verre verleden…

Bestel de Mavic Air direct bij DJI
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Eén gedachte over “Drone gespietst tijdens Russisch folklorefestival

  • 11 mei 2016 om 15:38
    Permalink

    Niet echt gespiest… Wel geraakt. En een Phantom vliegt niet met minder dan 4 props…

    Controleren, allicht nieuwe props erop en vliegen doet hij waarschijnlijk wel weer…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools lease & rentals