Drone gespietst tijdens Russisch folklorefestival

Het zal je maar gebeuren, als dronepiloot die een leuk folkloristisch festival vanuit de lucht vastlegt: een man die verkleed als oud-Russische krijger een speer naar je drone werpt, en nog raak gooit ook! Dat kan je quadcoptertje natuurlijk niet navertellen. Zo zie je maar weer: ook een stuk high-tech technologie is niet opgewassen tegen aanvalswapens uit het verre verleden…

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Drone gespietst tijdens Russisch folklorefestival

  • 11 mei 2016 om 15:38
    Permalink

    Niet echt gespiest… Wel geraakt. En een Phantom vliegt niet met minder dan 4 props…

    Controleren, allicht nieuwe props erop en vliegen doet hij waarschijnlijk wel weer…

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier