#adv

5 handige accessoires voor dronevliegers

Trek je er vaak op uit met je drone? Vind je het leuk om mooie luchtfoto’s of dronevideo’s te maken? Ga je binnenkort op reis en wil je je drone goed beschermd meenemen? Dan is het goed om te weten dat er allerlei handige accessoires zijn die het leven van een dronevlieger kunnen veraangenamen. Hieronder hebben we 5 handige accessoires voor je op een rijtje gezet.

WeatherFlow WINDmeter/WEATHERmeter: pocketformaat weerstation voor je smartphone

WeatherFlow-windmeter-weathermeter

De actuele windsnelheid is misschien wel de meest belangrijke weersomstandigheid waar je rekening mee moet houden als je met je drone gaat vliegen. Als het te hard waait zal dat een negatieve impact hebben op de kwaliteit van je video’s, bovendien loop je het risico op een fly-away. Om dat te voorkomen kun je natuurlijk het weerbericht checken, maar veel handiger is het om zelf de windsnelheid te meten. Dat kan met de WeatherFlow WINDmeter, een handige smartphone-accessoire waarmee je de windsnelheid en windrichting kunt meten. Voor wie ook de luchtdruk en luchtvochtigheid wil weten is er de WEATHERmeter.

Bluetooth GPS tracker

Bluetooth-GPS-tracker

Deze kleine GPS tracker werkt maar liefst 6 maanden op 1 acculading. Via Bluetooth maakt de tracker contact met je iOS of Android smartphone, zodat je direct kunt zien waar de tracker zich bevindt. Let wel, het bereik is beperkt tot 25 meter, de tracker is dus niet bedoeld om op grote afstand een drone terug te vinden. Maar de tracker is wél handig om bijvoorbeeld tijdens het reizen je dure drone in de gaten te houden, of om een kleine racedrone terug te vinden die ergens in hoog gras is gecrasht, maar je weet niet precies waar…

Koffers en backpacks

go-professional-cases-phantom-4-case

Een must-have accessoire voor als je op pad gaat met je drone: een degelijke koffer of backpack. Je vindt op deze pagina met opbergkoffers een uitgebreid assortiment aan backpacks en koffers, waaronder de befaamde Go Professional Cases. Kijk snel welke koffer of backpack er voor jouw Phantom, Inspire, Walkera, Parrot of Eachine drone beschikbaar is!

Handboek dronefotografie: een must read voor iedere dronefotograaf!

dronefotografie

Zeker de beginnende dronefotograaf krijgt met veel nieuwe aspecten te maken: wat voor drone moet je kopen? Met welke regels krijg je te maken? Waar moet je op letten als je de eerste keer gaat vliegen? En hoe maak je, als je het vliegen eenmaal in de vingers hebt, mooie luchtfoto’s? Op deze en talloze andere vragen geeft het boek Dronefotografie antwoord. Het boek is ter inspiratie bovendien voorzien van talrijke prachtige dronefoto’s van fotografen van over de hele wereld.

Filters: ook voor de Phantom 4!

Phantom-filters

Zeker op een zonnige dag is het een goed idee om je camera te voorzien van een neutral density (ND) filter. Daardoor kan de sluitertijd van de camera omlaag, met minder kans op jello tot gevolg. Afhankelijk van de hoeveelheid licht kies je bijvoorbeeld voor een ND4, ND8 of zelfs een ND16 filter. Kijk snel welke filters er voor jouw dronecamera beschikbaar zijn!

Dit artikel wordt je aangeboden door Droneshop.nl

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier